Het bestuur

 

Het bestuur van de vereniging draagt zorg voor de dagelijkse organisatie van alle feesten en activiteiten. Ook wanneer de Hoogheid, de Raad van Elf en het Erwtencollege hun steken tijdelijk af doen, blijft het bestuur actief om te zorgen dat ook het volgende carnavalsseizoen weer op rolletjes zal lopen.
Het bestuur van de Erwtenschieters wordt gevormd door 5 leden van de vereniging. Deze leden maken gedurende het carnavalsseizoen deel uit van diverse groepen binnen de vereniging, zoals de Raad van Elf en het Erwtencollege.
We stellen ons bestuur graag aan u voor:

 

Voorzitter

Anita Verkerk

Als enthousiaste carnavalsvierder wil Anita graag meer bekendheid geven aan het carnaval binnen Bussum en de hele gemeente Gooise Meren. Zij zet hier graag een koers voor uit in samenwerking met het bestuur. Haar belangrijkste klankbord vormen de leden en bezoekers van de vereniging. Spreek haar dus gerust aan voor een praatje.

 

Penningmeester

Thomas Huisman

Thomas heeft inmiddels vele jaren ervaring als penningmeester van onze vereniging. Daarnaast maakt Thomas deel uit van het Erwtencollege. Als ervaren penningmeester zorgt Thomas jaar na jaar voor een duidelijk overzicht van de financiƫn en een sluitende begroting voor elk seizoen.

 

Secretaris

Ronald Jansen

Ronald is al jaren lid van de Raad van Elf. Als secretaris zorgt hij voor een goede communicatie tussen het bestuur en de leden van de vereniging. Tevens is hij contactpersoon voor andere carnavalsverenigingen. Uiteraard kunt ook u terecht bij onze secretaris als u een vraag heeft of als contact wenst met het bestuur. (zie contact)

 

Algemeen bestuurslid (1)

Mario Vastenburg

Mario is een van onze Raad van Elf leden en een van de drijvende krachten van onze DJ’s MP100%. Binnen het bestuur praat Mario actief mee over de koers van de vereniging en welke feesten en activiteiten hiertoe bijdragen. Samen met de oud bestuurslid Edwin vd Bogaard kijkt hij naar welke artiesten wij kunnen programmeren voor onze feesten.

 

Algemeen bestuurslid (2)

Patrick Appel

Patrick is een van onze Raad van Elf leden en onderdeel van onze DJ’s MP100%. Tevens zien wij Patrick regelmatig terug als zijn alterego Pierewiet.  Binnen het bestuur praat Patrick actief mee over de koers van de vereniging en welke feesten en activiteiten hiertoe bijdragen.