Het bestuur

 

Het bestuur van de vereniging draagt zorg voor de dagelijkse organisatie van alle feesten en activiteiten. Ook wanneer de Hoogheid, de Raad van Elf en het Erwtencollege hun steken tijdelijk af doen, blijft het bestuur actief om te zorgen dat ook het volgende carnavalsseizoen weer op rolletjes zal lopen.
Het bestuur van de Erwtenschieters wordt gevormd door 3 leden van de vereniging. Deze leden maken gedurende het carnavalsseizoen deel uit van diverse groepen binnen de vereniging, zoals de Raad van Elf en het Erwtencollege.
We stellen ons bestuur graag aan u voor:

 

Voorzitter

Anita Verkerk

Als enthousiaste carnavalsvierder wil Anita graag meer bekendheid geven aan het carnaval binnen Bussum en de hele gemeente Gooise Meren. Zij zet hier graag een koers voor uit in samenwerking met het bestuur. Haar belangrijkste klankbord vormen de leden en bezoekers van de vereniging. Spreek haar dus gerust aan voor een praatje.

 

Penningmeester

Joanne Taylor

Joanne is inmiddels een vertrouwd gezicht voor vele carnavalisten. Als  penningmeester zorgt Joanne voor een duidelijk overzicht van de financiĆ«n en een sluitende begroting voor het seizoen.

 

Secretaris

Ronald Jansen

Ronald is al jaren lid van de Raad van Elf. Als secretaris zorgt hij voor een goede communicatie tussen het bestuur en de leden van de vereniging. Tevens is hij contactpersoon voor andere carnavalsverenigingen. Uiteraard kunt ook u terecht bij onze secretaris als u een vraag heeft of als contact wenst met het bestuur. (zie contact)