Raad van Elf

De Raad van Elf is samen met de Hoogheid het visitekaartje van de vereniging. Gedurende het seizoen staan zij de Hoogheid dan ook bij met raad en daad. Vergelijk de raad van Elf maar met de gemeenteraad die de burgemeester ondersteund.

Onze raad van Elf is herkenbaar aan het keurige zwarte pak, rode strik en natuurlijkheid de prachtige steek die zij op hun hoofd dragen.

Heeft u interesse om bij de raad van Elf te komen? Vraag gerust meer informatie bij een van de raadsleden of neem contact op via ons secretariaat. 

 

 

Erwtencollege

Naast de raad van Elf is er nog een groep mannen die met trots de steek van de vereniging mogen dragen, het Erwtencollege. Deze groep bestaat uit mannen die hun strepen hebben verdiend binnen de vereniging. Samen met de Raad van Elf zijn zij aanwezig bij alle officiƫle gelegenheden waar onze Hoogheid zijn entree maakt. Het is een prachtig gezicht als de Hoogheid de feestruimte betreed in het gezelschap van de Raad van Elf en het Erwtencollege.
Tijdens de optocht staan de leden van de Raad van Elf en het Erwtencollege samen met de Hoogheid, bestuur en dansgarde op onze wagen.